Natural extract protein


Natural Extract Protein služi za vrlo brzu regeneraciju tijela nakon radne ili sportske aktivnosti. Pozitivno utječe na oporavak mišića, prevladavanje psihofizičkog stresa i napora.


kn180.00 
  • Dostava:  

Saznajte više


Sastav tinkture Natural extract protein

Vitamini i minerali te njihova uloga:

Vitamin A  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i metabolizmu željeza.

Vitamin B12  je bitan za brzu sintezu DNA tijekom podjele stanica, te za zdrav živčani sustav.

Vitamin B6  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, metabolizma proteina i glikogena, u sintezi cisteina, doprinosi oslobađanje energije u metabolizmu, kao i smanjivanje umora i iscrpljenosti.

Vitamin C  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u proizvodnji kolagena za normalno funkcioniranje hrskavice, u proizvodnji kolagena za normalno funkcioniranje krvnih žila, doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Vitamin D  doprinosi funkcioniranju imunološkog sustava, funkcioniranju mišića, normalnoj apsorpciji / upotrebi kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi i održavanju zdravih kostiju.

Vitamin E  ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. 

Cink  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u metabolizmu ugljikohidrata, u sintezi proteina, u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i pridonosi očuvanju zdrave kože.

Kalcij  ima ulogu u podjeli i specijalizaciji stanica, nužan je za očuvanje zdravih kostiju, doprinosi funkcioniranju mišića, normalnom funkcioniranju probavnih enzima, normalnom prijenosu živčanih impulsa, oslobađanju energije u metabolizmu, ima važnu ulogu u funkcioniranju mišića i održavanju normalnog krvnog tlaka.

Magnezij  ima ulogu u sintezi proteina, doprinosi funkcioniranju mišića, normalnom psihološkom funkcioniranju, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Selen  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u funkcioniranju štitnjače, u proizvodnji spermija, u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, doprinosi održavanju zdravih noktiju.

Željezo  ima ulogu u podjeli stanica, u funkcioniranju imunološkog sustava, u kognitivnim funkcijama, u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Proteini su važni za održavanje zdravog organizma.

Upotreba: preporučamo 20 kapi u 2,5 dcl vode ili prirodnog soka. Potrebno je piti puno vode 1 do 2 sata prije uzimanja tekućine sa tinkturom kako bi se povećala snaga djelovanja.