LuxOr Energy Strong 50ml


LuxOr Energy Strong brzo podiže razinu energije u tijelu i povećava izdržljivost. Ima pozitivan učinak na veće mentalne i fizičke mogućnosti uslijed sportske ili mentalne aktivnosti. Pozitivno utječe na prirodnu regeneraciju tijela, motivaciju i razinu životne energije.


kn180.00 
  • Dostava:  

Saznajte više


Sastav tinkture LuxOr Energy Strong

Vitamini i minerali te njihova uloga:

Vitamin A  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u metabolizmu željeza i pridonosi očuvanju zdrave kože.

Vitamin B12  je bitan za brzu sintezu DNA tijekom podjele stanica, te za zdrav živčani sustav.

Vitamin B6  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u formiranju crvenih krvnih stanica, doprinosi oslobađanje energije u metabolizmu te smanjuju umor i iscrpljenost.

Vitamin C  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u proizvodnji kolagena za normalno funkcioniranje hrskavice, u proizvodnji kolagena za normalno funkcioniranje krvnih žila, doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Vitamin D  doprinosi funkcioniranju imunološkog sustava, funkcioniranju mišića, normalnoj apsorpciji / upotrebi kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi i održavanju zdravih kostiju.

Vitamin E  ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Cink  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u metabolizmu ugljikohidrata, u sintezi proteina, u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i pridonosi očuvanju zdrave kože.

Kalcij  je potreben za ohranjanje zdravih kosti, prispeva k delovanju mišic, k normalnemu prenosu živčnih impulzov, k normalnemu strjevanju krvi, k sproščanju energije pri presnovi.  

Kalij  ima ulogu u funkcioniranju mišića i održavanju normalnog krvnog tlaka.

Magnezij  ima ulogu u sintezi proteina, doprinosi funkcioniranju mišića, normalnom psihološkom djelovanju, održavanju zdravih zuba, ravnoteži elektrolita, oslobađanju energije u metabolizmu, te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Selen  ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, u funkcioniranju štitnjače, u proizvodnji spermija, u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, doprinosi održavanju zdravih noktiju.

Željezo  ima ulogu u podjeli stanica, u funkcioniranju imunološkog sustava, u kognitivnim funkcijama, u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Upotreba: preporučujemo 20 kapi otopiti u 2,5 dl mlake vode 1x do 2x dnevno (ovisno o psiho / fizička aktivnost).