Divine Pet - Happy Feet Extrakt Tinktura 20ml


Rasprodan
Rasprodan

Divine Pet - Happy Feet Ekstrakt Tinktura pomaže kod vrlo intenzivnih emocija, koje su često posljedica ozbiljnih ozljeda ili straha koje se mogu vidjeti kod životinja kao ozbiljno uzbuđenje, neprilagodno ponašanje, znakovi stresa, stidljivosti itd. Životinje imaju česte fizičke probleme koji dodatno pogoršavaju njihovo stanje. Pripravak omogućuje smirenje, opuštanje i potrebnu vedrinu kako bi životinja mogla nadvladati teške trenutke.


kn185.00 
  • Dostava:  

Saznajte više


                        

NANDIKA DIVINE PET proizvodi, proizvode se s ljubavlju, poštovanjem i poznavanjem emocionalnih i bioloških specifičnosti životinja. Životinje, kao i sva živa bića, imaju svoje vlastite vibracije energije - ravnoteža ove energije bitna je za njihovu dobrobit. Sreća, uzbuđenje, bol, razočaranje, zadovoljstvo, tuga i suosjećanje odražavaju se i u životinjskom svijetu. Oni također doživljavaju intenzivne emocije i stresne situacije, baš kao i ljudi, ali to se odražava u ponašanju koje može postati štetno za životinje i njihove vlasnike i okoliš.

DIVINE PET Extrakt Tinkture su pažljivo pripremljene prirodne esencije, posebno pogodne za obnavljanje prirodne ravnoteže u tijelu, za uklanjanje poremećaja u ponašanju i poticanje ponovnog povezivanja životinja s pozitivnom energijom iz prirode, što omogućuje bolju kvalitetu života i skladan odnos životinja i njihovih vlasnika.