Divine Pet - Detox Ekstrakt Tinktura 20ml


Rasprodan
Rasprodan

Divine Pet - Detox Ekstrakt Tinktura pomaže ukloniti negativne i otrovne tvari iz tijela, vraća normalnu probavu te emocionalno i fiziči opušta. To je vrlo koristan dodatak prehrani kada mijenjate hranu za svoje kućne ljubimce. Stimulira osjećaj lakoće i čistoće, što se odražava na dlaku koja postaje mekša i sjajnija. Pogodan za dodatnu njegu kod životinja sa dugom dlakom.


kn185.00 
  • Dostava:  

Saznajte više


                        

NANDIKA DIVINE PET proizvodi, proizvode se s ljubavlju, poštovanjem i poznavanjem emocionalnih i bioloških specifičnosti životinja. Životinje, kao i sva živa bića, imaju svoje vlastite vibracije energije - ravnoteža ove energije bitna je za njihovu dobrobit. Sreća, uzbuđenje, bol, razočaranje, zadovoljstvo, tuga i suosjećanje odražavaju se i u životinjskom svijetu. Oni također doživljavaju intenzivne emocije i stresne situacije, baš kao i ljudi, ali to se odražava u ponašanju koje može postati štetno za životinje i njihove vlasnike i okoliš.

DIVINE PET Extrakt Tinkture su pažljivo pripremljene prirodne esencije, posebno pogodne za obnavljanje prirodne ravnoteže u tijelu, za uklanjanje poremećaja u ponašanju i poticanje ponovnog povezivanja životinja s pozitivnom energijom iz prirode, što omogućuje bolju kvalitetu života i skladan odnos životinja i njihovih vlasnika.