Divine pet - Body Balance Ekstrakt Tinktura 30ml


Rasprodan
Rasprodan

Divine pet - Body Balance Ekstrakt Tinktura pomaže u koordinaciji funkcioniranja unutarnjih organa te tako vraća energiju životinjama, eliminira slabost, umiruje stres, povećava tjelesne i mentalne sposobnosti. Pripravak pomaže kod učenja i održavanja pažnje, posebno je pogodno za životinje koje dresiramo ili su sportski aktivne. Promiče komunikaciju, koordinaciju, pažnju, učenje i upravljivost, te uravnotežen odnos u grupi.


kn185.00 
  • Dostava:  

Saznajte više


                        

NANDIKA DIVINE PET proizvodi, proizvode se s ljubavlju, poštovanjem i poznavanjem emocionalnih i bioloških specifičnosti životinja. Životinje, kao i sva živa bića, imaju svoje vlastite vibracije energije - ravnoteža ove energije bitna je za njihovu dobrobit. Sreća, uzbuđenje, bol, razočaranje, zadovoljstvo, tuga i suosjećanje odražavaju se i u životinjskom svijetu. Oni također doživljavaju intenzivne emocije i stresne situacije, baš kao i ljudi, ali to se odražava u ponašanju koje može postati štetno za životinje i njihove vlasnike i okoliš.

DIVINE PET Extrakt Tinkture su pažljivo pripremljene prirodne esencije, posebno pogodne za obnavljanje prirodne ravnoteže u tijelu, za uklanjanje poremećaja u ponašanju i poticanje ponovnog povezivanja životinja s pozitivnom energijom iz prirode, što omogućuje bolju kvalitetu života i skladan odnos životinja i njihovih vlasnika.