O nama


Magneto Cell je jedini ovlašteni zastupnik poduzeća NANDIKA GmbH na tržištu Republike Hrvatske. Od svog osnutka, 2016. godine, poduzeće Magneto Cell je provelo brojne projekte vezane za primjenu prirodnih proizvoda te je učestalo isticalo prednosti njihove konzumacije, kako kod ljudi, tako i kod životinja.

Istraživački, eksperimentalni i teoretski te administrativni napori poduzeća Magneto Cell okrunili su se službenom poslovnom suradnjom s poduzećem NANDIKA GmbH. Upravo je NANDIKA GmbH, najpoznatiji svjetski proizvođač tinktura, koji trenutno posluje na području Slovenije i Austrije, postavila strateški cilj plasmana svojih proizvoda na tržište Republike Hrvatske i prepoznalo poduzeće Magneto Cell kao idealnog službenog zastupnika.

Proizvodi izuzetne recepture koja je temelj kvalitete i globalne prepoznatljivosti, od sada su dostupni na tržištu Republike Hrvatske putem službene web stranice, ali i brojnih ljekarni, trgovinama dodacima prehrani i specijaliziranim prodajnim mjestima.

Ovim putem bismo željeli iskazati zahvalnost konzultantskoj kući INTERCEPTOR PROJECT koja nam je osigurala poticajna sredstva iz fondova Europske unije kako bismo započeli poslovanje i postali konkurentni na tržištu. Više o konzultantskoj kući INTERCEPTOR PROJECT saznajte na njihovoj službenoj Web stranici ili ih direktno kontaktirajte!
O nama